september 2007

bølgeteppe!

her er mitt bli ferdig prosjekt de kommende ukene.jeg tar imot oppfordringen til kiwa om å bli ferdig med en ting som har lagt en stund uferdig.Bølgeteppet mitt er strikket i rubin.og det er i dag ...

bli ferdig!

jeg har vært innom bloggen hos kiwa og tar imot hennes utfordring med å bli ferdig med alt jeg skal gjøre .og alt jeg har begynt på.har alltid 4 forskjellige prosjekter på gang på pinnene.

ny symaskin

jeg har fått meg symaskin.Den gamle jeg hadde en veldig enkel janome mista jeg totalt sygleda med å bruke.Etter mange år med ergrelser hoppa jeg uti det og kjøpte meg en pfaff 2056.Dette er en skik...

september er brun!

så var mitt bidrag til et år i farger ferdig.Sokkene er strikket i opal.Fargene ble veldig fine i disse syns jeg.nå gjenstår det bare å dampe dem litt før de legges i julegave eska.

fylte horn

i dag har jeg fått bakt deilige fylte skinkehorn.Oppskriften fant jeg inne på Elisabeths verden.Se under linkene mine.De smakte veldig godt.

Håvard 12 år!

håvard var 12 år 30 august.Dette ble feira i helga .den beste gaven han fikk var nok hans første mobiltelefon.Nokia 6085. Håvard blir glad for alt han får.klær ,sengesett med narnia,bøker og gitar.

nytt kjøkken!

her er et lite glimt av vårt nye kjøkken.Geir har gjort alt arbeid selv.og det har blitt utrolig fint.Kjøkkenet er Ikeas Idaholm.Eik.Ny oppvaskmaskin måtte vi ha også.Typisk at ting ryker når vi ha...

nydelige roser!

vi fikk så nydelige roser av min far og Torbjørg til vårt nye kjøkken.Disse skulle jeg ønske kunne stått evig.For de var så fine.
salvie

salvie

40, Arendal

jeg er 35 år.bor på tromøya med min mann geir.3 barn i alderen 10-12-19 år.vi har en katt som heter figaro. og to kaniner av hermelin rasen som heter trampe og søtnos.

Kategorier

Arkiv

hits