april 2007

april sokkene

her er aprilsokkene som jeg har laga.oppskriften var veldig grei å følge.strikka de i silja strømpegarn.

kopptuer!

jeg har begynt å strikke noen kopptuer for å bruke opp noen bomullsnøster.året i farger april var jo gul.så den siste ble gul.Disse kopptuene er utrolig gode og holdbare.så levetida er lang og et g...

selbuvotter!

jeg har meldt meg på selbuvotte-along inne på hobbyboden.jeg er nettopp ferdig med den første votten.og er overraska over hvor greit det gikk.mønsteret er fra allers.og er strikket i damestørrelse.

hemmelig venn april

jeg har fått pakke fra min hemmelige venn fra hobbyboden.jeg fikk 2 nøster pt2 garn,i flotte farger. og oppskrift på selbuvotter for barn.det lå med et flott kort som gjorde meg litt mistenksom på ...

ny genser!

jeg er ferdig med genser som min søster har fått av meg.den er strikket etter mønster fra garnstudio.Det ble en veldig god og myk genser.og eieren ble veldig fornøyd.

vennekort!

jeg har laget mitt første kort på papirgleder.det er gøy å lage hjemmelagde kort å gi bort i gave.det blir mer personlig.skal prøve å lage flere kort i påskehelga.

julegave alongen

mars julegaven ble et par lommetøfler etter oppskrift fra hedvig på hb.det var enkle og greie tøfler å lage.
salvie

salvie

40, Arendal

jeg er 35 år.bor på tromøya med min mann geir.3 barn i alderen 10-12-19 år.vi har en katt som heter figaro. og to kaniner av hermelin rasen som heter trampe og søtnos.

Kategorier

Arkiv

hits