februar 2008

hemmelig venn pakke februar!

jeg fikk en flott gave av min hemmelige venn fra hobbyboden.Jeg fikk tre flotte nøster rødt ullgarn.og et flott lilla alpakka nøste.sjokoladen var veldig god.... deilig te,servietter og koselig mar...

garnmysteriet 3

jeg har vært med på det tredje garnmysteriet som liv-toril har laga til oss på HB.Det er kjempegøy å delta.og spennende å se hva det blir til slutt. Jeg skjønte tidlig at det ble en lue. Men en cap...

hobbybøker til salgs

jeg har rydda i bokhylla.og legger ut disse bøkene for salg.jeg tenker å ta 30 kr pr bok.pluss porto.send meg pm på hobbyboden om du er interisert!

ny veske!

jeg har endelig fått sydd ferdig veska jeg begynte på før jul.Venta så lenge på instruksjonsboka på den nye symaskina mi.når den kom var det jo bare å komme i gang. og jeg ble fornøyd med resultatet.

masse noro garn!!!!

endelig kom noro garnet jeg har venta sånn på.bestilte det fra www.yarnandfiber.com de skulle ikke ha noen fraktkostnader. så det var jo kjempegreit..Så nå er det bare å begynne å strikke klaralund.

fridas perlearbeider!

frida har vært en racer den siste uka med å lage mange flotte bilder av nabbi perler!Dette er bare noe av det hun har laga.
salvie

salvie

40, Arendal

jeg er 35 år.bor på tromøya med min mann geir.3 barn i alderen 10-12-19 år.vi har en katt som heter figaro. og to kaniner av hermelin rasen som heter trampe og søtnos.

Kategorier

Arkiv

hits